Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sabiha Gökçen'de şüpheli valiz alarmı

Sabiha Gökçen'de şüpheli valiz alarmı

GÜNDEM Haberleri

Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar geliş kısmının çıkış kapısı önünde unutulan valiz bomba bomba imha ekiplerince fünye ile kontrollü olarak patlatıldı. Valizden giysi çıktığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar çıkış kapısı önünde servis araçları ve taksilerin park ettiği bölümde sahipsiz bir valiz bulunması üzerine polis ekiplerine haber verildi. Havalimanı polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek çevrede önlem alırken, bomba imha uzmanına haber verildi. Yapılan çalışmalar sonucu valiz fünyeyle kontrollü olarak patlatıldı. Valizin içinden giyim eşyaları çıktığı bildirildi.
Şüpheli valiz nedeniyle alınan geniş güvenlik önlemleri kapsamında iç hatlar kapısından yolcuların giriş ve çıkışına izin verilmedi. Yolcular havalimanının başka kapılarına yönlendirildi. Olay sırasında seferlerde ise aksama yaşanmadı.
Havalimanında taksi şoförlüğü yapan Ali Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, polis ekiplerinin kısa sürede olay yerine gelerek, güvenlik şeridi çektiğini ve önlem aldığını belirterek, valizini unutan vatandaşın sonradan geldiğini söyledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...