Eyüp'te 6 araç kundaklandı

Düzenleyen:
Eyüp'te 6 araç kundaklandı

YAŞAM Haberleri

EYÜP'te gece saatlerinde sokak üzerinde park halinde bulunan 6 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı. Olayda can kaybı yaşanmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Olay, Eyüp Akşemsettin Mahallesi, Serhat Sokak'ta meydana geldi. Gece saat 02.45 sıralarında kimliği belirsiz kişi yada kişiler sokak içersine gelerek park halinde bulunan araçlara benzin dökerek ateşe verdi. Olayı gerçekleştiren kişi yada kişiler kaçarken, park halinde bulunan araçlar bir anda alev topuna döndü. Sahura kalkan mahalle sakinleri yanan araçları görünce hemen polis ve itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Akşemsettin ve Alibeyköy grubuna bağlı itfaiye ekipleri yanan araçlara müdahale etti. Yanan araçları tamamen söndüren itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Yangın sonrası 6 araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kısa sürede olay yerine "Akrep" diye tabir edilen zırhlı araçla gelen polis ekipleri sokağın her iki tarafına şerit çekerek geniş güvenlik önlemi aldı. İtfaiyenin yangını söndürmesinden sonra polis ekipleri olay yeri çalışması yaptı.
"YÜZLERİ KAPALI VE UZUN NAMLULU SİLAHLAR VARDI"

Olayın meydana gelediği sokakta oturan Cuma Polat, "Bizim boylarımızda 4 genç yüzleri kapalı ve ellerinde uzun namlulu silahlar vardı. Araçları ateşe verdiler, sonra 3 el ateş ederek yukarı doğru kaçtılar" dedi. Polis ekipleri araçları kundaklayan kişi yada kişilerin yakalanması için çevrede araştırma başlatırken, olayla ilgili de soruşturma başlatıldı.

Eyüp'te 6 araç kundaklandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...