Yanal’dan yakan rapor

Düzenleyen:
Yanal’dan yakan rapor

SPOR Haberleri

Tecrübeli çalıştırıcı kamp kadrosuna Cardozo, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Douglas, Bosingwa, Musa Nizam, İshak Doğan, N’Dole ve Yatabare’yi almadı

Trabzonspor'da Teknik direktör Ersun Yanal’ın iç transferle ilgili raporu ortaya çıktı. Slovakya’nın Samorin kasabasında kamp yapacak olan bordo-mavili ekibin kamp kadrosunda gençlerle birlikte 24 oyuncunun olacağı öğrenildi. Yanal, Cardozo, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Douglas, Bosingwa, Musa Nizam, İshak Doğan, N’Dole ve Yatabare’yi kadroya almazken bu oyunculardan da kendilerine kulüp bulmaları söylendi.  Galatasaray’dan kiralık olarak gelen Salih Dursun ile de kesin olarak yollar ayrılıyor.
Aykut Demir kalıyor
Yanal’ın verdiği rapora göre Slovakya kampında yer alacak 24 oyuncudan bazıları şöyle:  Onur Kıvrak, Esteban, Uğurcan Çakır, Aykut Demir, Uğur Demirok, Mustafa Yumlu, Akakpo, Güray Vural, Mehmet Ekici, Muhammet Demir, Okay Yokuşlu, aytaç Kara, Erkan Zengin, Ramazan Övüç, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Semih Karadeniz, Abdülkadir Ömür, Muhammet Beşir, Zeki Yavru, Mustafa Akbaş.
Yeniden kiralanacaklar
Trabzonspor’da geride kalan sezon kiralık olarak farklı takımlara gönderilen oyuncular ise yeniden kiralanacak. Genç oyuncular Cafer Tosun, Yağızcan Erdem, Oğuzhan Acar, Melih Kabasakal, Denizhan Deniz, Mehmet Yeşil, Savaş Çakır ise U21 takımında devam edecekler. Yurt dışında iki hazırlık kampı gerçekleştirecek bordo-mavililerin, 25 Haziran'da Trabzon'da toplanacağı bildirildi. Slovakya kampının ardından Trabzon'a dönecek ve bir süre çalışmalarını burada yapacak olan bordo-mavili futbolcular, daha sonra 28 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında da Macaristan'da hazırlıklarını yapacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...