Boğa Pıque çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Boğa Pıque çekti

FUTBOL Haberleri

Turnuvanın favorilerinden olan İspanya maç boyu baskılıydı, 87'de Pique'nin golüyle 3 puanı kaptı

EURO 2016'da Türkiye'nin yer aldığı D Grubu'ndaki diğer maçta İspanya 90 dakika üstün oynadığı maçta Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti. Boğalara 3 puanı getiren golü 87'de Pique kaydetti.  Toulouse'da oynanan karşılaşma İspanya'nın baskısı ve Çek Cumhuriyeti'nin tehlikeli savuşturma çabaları şeklinde geçti. Boğalar, Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdüğüyle birlikte yüklenmeye başladı. İspanyol oyuncular orta alanda yaptıkları tek paslar ile oyun hakimiyetini sağlarken, rakip alanda boşluk bularak gol pozisyonu arıyordu. Çeklerin düyaca ünlü kalecisi Petr Cech, Morata ve Alba'nın şutlarında kalesinde devleşti. Çek Cumhuriyeti ise ilk yarıda rakip kalede hiç etkili olamadı. 
Fabregas kurtardı
İkinci yarıya da İspanya istekli başladı. Rakip yarı alana iyice yerleşen Del Bosque'nin öğrencileri, kalabalık Çek savunmasını delmekte zorlanıyordu. Bu arada 57. dakikada gelişen ani bir atakta Çek Cumhuriyeti gole yaklaştı. Hubnik'in müsait pozisyondaki zayıf şutunu Da Gea kontrol etti. İspanya'yı 65'te Fabregas kale ağzından çıkardığı topla kurtardı. Alba 70'te Cech'i geçti ama vuruşunu yapmadan araya Hubnik girdi. Alcantara 80'de Cech ile ile karşı karşıya kaldı, tam vuruşunu yapacakken Limbersky araya girdi. İspanya 87'de hayat buldu. Iniesta ortaladı, Pique kafayla fileleri havalandırdı ve Boğalar 3 puanın sahibi oldu.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...