Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hırvatların yıldızı Corluka: 'Türkleri küçümsemeyin'

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hırvatların yıldızı Corluka: 'Türkleri küçümsemeyin'

FUTBOL Haberleri

Hırvatistan'ın tecrübeli oyuncusu Corluka, "İspanya ve Çek Cumhuriyeti'nin işi, Türkiye karşısında kolay olmayacak. Bu maça bakıp Türkleri küçümsemeyin" dedi.

Türkiye karşısında 1-0 kazandıkları maçın ardından ay-yıldızlıları değerlendiren Hırvatların tecrübeli savunmacısı Vedran Corluka, İspanya ve Çek Cumhuriyeti'nin işinin kolay olmayacağını belirtti.

"2008'DEKİ MAÇ, KARİYERİMİN EN KÖTÜ GÜNÜYDÜ"

Milliyet'e konuşan Corluka, "2008'deki maçı unuttuk. Yeni bir turnuvadayız. Kesinlikle bir rövanş değildi. Sadece bir maçtı. 2008'deki durum bizim için çok zordu. Kariyerimin en kötü günüydü. O golden sonra telafi etme şansı ya da geri dönme şansımız olmadı. Biz o turnuvada favorilerden biriydik. Futbol da zaten bu yüzden güzel" dedi.

"BİZİM İÇİN BÜYÜK GALİBİYET OLDU"

Karşılaşmayı değerlendiren Corluka, "Türkiye'den daha iyiydik. Özellikle ikinci yarı... Maçı bitirecek ve koparacak çok şansımız oldu ama bunu yapamadık. Açıkçası, son dakikalarda tarihin tekrar etmesinden korktuk. İyi bir takıma karşı oynadığımız bir mücadeleydi. Bizim için büyük bir galibiyet oldu" yorumunu yaptı.

"BU MAÇA BAKIP TÜRKLERİ KÜÇÜMSEMEYİN"

Türkiye'den biraz daha atak bir futbol beklediklerini de söyleyen Hırvat futbolcu, "Şu anda Türkiye'den daha iyi bir takımımız var. Şimdiden favoriyiz demem zor. Sakin olmalıyız. Adım adım gidiyoruz. Ancak İspanya ve Çek Cumhuriyeti, Türkiye ile problem yaşayacaktır. Bir mağlubiyetle ve bize karşı oynadıkları oyunla Türkiye'yi değerlendirmek yanlış olur. Bu maça bakıp Türkleri küçümsemeyin" ifadesini kullandı.

Vedran Corluka, Millilerimiz karşısında sakatlandı, 3 kez bandaj değiştirdi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...