1 ayda 4 kilo vermek için...

Düzenleyen:
1 ayda 4 kilo vermek için...

SAĞLIK Haberleri

Ayda 4 kilo vermek istiyorsanız tarçınlı süt ile bunu başarabilirsiniz. İşte ayda 4 kilo vermenin sırrı zayıflatan tarçınlı süt karışımı

Sütteki protein metabolizmayı çalıştırır ve yağ yakımını hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur. Tarçın da hem zayıflatır hem de tatlı ihtiyacını gidererek tatlı krizini önler.Tarçın ve sütün birlikte tüketilmesiyle ayda 4 kilo verilebileceği sık sık dile getirilmektedir.Öğünleri azaltıp, tatlıdan uzak durup, bol meyve ve sebze tüketerek ve bilhassa akşam 8'den sonra yemek yemeyi keserek tarçınlı süt tüketiminin etkisini görebilrisiniz.

1 bardak az yağlı sıcak süt ve 1 tatlı kaşığı tarçını karıştırıp ikindi vaktinde ara öğün olarak ve gece yatmadan önce bu karışımı içerseniz metabolizmanız hızlanacaktır. Günde 2 kez içeceğiniz tarçınlı süt ile ayda 4 kilo verebilrisiniz.İstediğiniz her şeyi yiyerek bunu başaramayacağınızı ve herhangi bir diyeti denemeden önce bir uzmana danışmanızı eklemekte fayda var.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...