Mehmet Demirkol'dan Ozan Tufan yorumu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mehmet Demirkol'dan Ozan Tufan yorumu

FUTBOL Haberleri

Spor yorumcusu ve gazeteci Mehmet Demirkol, Ozan Tufan'ın saçının olmasa da Hırvat oyuncu Modric'e müdahale edemeyeceği yorumunda bulundu.

Dün oynanan Türkiye-Hırvatistan maçında A Milli Futbol Takımı 1-0 mağlup olurken, karşılaşmada yenen tek golden önce topa müdahale etmeyen Ozan Tufan'la ilgili yankılar sürüyor.


"BU OLAY UZUN YILLAR KONUŞULUCAK"
NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programına Fransa'dan bağlanan Mehmet Demirkol, Ozan Tufan'ın saçını düzelttiği için Modric'e müdahale etmediği pozisyon hakkında şunları söyledi; "Dün Alman basını, Fransız basını hemen hemen tüm televizyon kanallarında konuydu. Uluslararası medyada çok normal olarak konuydu. Bu tip renkli görüntüleri herkes arar. Uzun yıllar da unutulmayacak bir sahne. Ozan için çok büyük bir şanssızlık. Oyundan bir an koptu ama saçını düzeltmese de kurtaramazdı. Dalga geçilecek, karikatürize edilecek bir olay var hiç kuşku yok ama Ozan kel olsaydı, golü yemeyecek miydik?"

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...