Şehit polis memuru Gaziantep'te toprağa verildi

Düzenleyen:
Şehit polis memuru Gaziantep'te toprağa verildi

YAŞAM Haberleri

İstanbul’da görev dönüşü kazara silahın ateş alması sonucu şehit olan polis memuru Muhammed Emin Çelik memleketi Gaziantep’te son yolculuğuna uğurlandı.

Ataşehir ilçe Emniyet Müdürlüğü motorize ekiplerde görevli polis memuru Muhammed Emin Çelik (21), görev sonrası silahın kazara patlaması sonucu boynuna isabet eden mermi ile yaralanmış kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Şehit polisin naaşı defnedilmek üzere bugün hava yolu ile Gaziantep'e getirildi. 
GÖZYAŞLARI SEL OLDU 
Şehit polis memuru Çelik’in annesi Nurgül ve babası Mustafa Çelik’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, il protokolü, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Polis üniforması giyen anne Nurgül Çelik şehit oğlunun tabutuna sarılarak helallik istedi. Fenalık geçiren şehit annesi,yakınları ve polis memurları tarafından teselli edildi, sakinleştirildi. Baba Mustafa Çelik ise şehit oğlunun tabutuna sarılarak, “Sen şehit oldun, vatan sağ olsun, bir tane daha yetiştirdim, bir oğlum daha var’’ dedi. 
Şehit polis memuru Muhammed Emin Çelik’in naaşı, Bahaddin Nakıboğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Gaziantep Asri Mezarlığı Şehitliği'ne defnedildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...