Hayvanlardan EURO 2016 tahminleri

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hayvanlardan EURO 2016 tahminleri

FUTBOL Haberleri

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki hayvanat bahçesindeki gergedan, aslan ve jaguar, Fransa’da düzenlenen EURO 2016 turnuvasında Türkiye’nin kalan son 2 maçının sonucunu tahmin etti.

Fransa’da düzenlenen 2106 Avrupa Şampiyonasında Türkiye’nin İspanya ve Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maçların sonuçları ile turnuvada Milli Takım adına hangi futbolcunun daha çok gol atacağının tahmini Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bulunan Faruk Yalçın Hayvanlar Alemi ve Botanik Parkında bulunan hayvanlar yaptı. Türkiye’nin ilk gergedanı Samir, Aslan Sherlock ve Jaguar Juliet’in tahminleri çok enteresan oldu.

“SHERLOCK İSİMLİ ASLAN TÜRKİYE KAZANIR DEDİ”

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesinde bulunan Sherlock isimli aslan, 17 Haziran Cuma günü oynanacak olan Türkiye-İspanya maçı için kafesinin içine bırakılan Türkiye ve İspanya bayraklarının olduğu kutularda tercihini Türkiye’den yana kullanarak Türk Milli takımının sahadan galip ayrılacağını tahmin etti. Türkiye’nin ilk zırhlı Gergedanı Samir’in ise 21 Haziran Salı günü oynanacak olan Türkiye-Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında, Çek Cumhuriyeti’nin galip geleceği tahminini yaptı.

Hayvanlardan EURO 2016 tahminleri

“JAGUAR JULIET’İN TAHMİNİ CENK TOSUN”

Hayvanat bahçesinde yer alan ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gösterilen Juliet isimli Jaguar ise Şampiyona’da Türk Milli takımında en çok golü hangi futbolcunun atacağı tahmininde bulundu. Burak Yılmaz, Cenk Tosun ve Arda Turan isimlerinin yer aldığı kutuları inceleyen Juliet isimli Jaguar, en çok golü Cenk Tosun’un atacağı tahmininde bulundu.

Hayvanlardan EURO 2016 tahminleri

Tahminler sonrası karşılaşmaların sonuçları ve gol sayıları hayvanat bahçesi yetkilileri tarafından merakla beklenmeye başlandı.

 

 

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...