Televizyonlar karasal yayın için yarışacak

- Güncelleme:
Televizyonlar karasal yayın için yarışacak

Ekonomi Haberleri

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Ulusal Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesi 16, 17, 18 Nisan'da yapılacak.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Ulusal Karasal Sayısal Televizyon Yayın Lisansı Sıralama İhalesi 16, 17, 18 Nisan'da yapılacak. RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre, lisans tiplerine göre dört farklı sıralama ihalesi düzenlenecek. İlk ihalede, 8 yüksek çözünürlüklü yayın tekniğiyle genel türde ulusal televizyon yayın lisansı için yeterlilik belgesi verilen kuruluşların teklifleri alınacak. 17 Nisan çarşamba günkü ikinci ihalede, 11 standart çözünürlüklü yayın tekniğiyle genel türde ulusal televizyon yayın lisansı için teklif verilecek. Üçüncü ve dördüncü ihalelerin yapılacağı 18 Nisan perşembe günü, 11 standart çözünürlüklü yayın tekniğiyle tematik türde ulusal televizyon yayın lisansı ve 3 yüksek çözünürlüklü yayın tekniğiyle tematik türde ulusal televizyon yayın lisansı için teklifler alınacak. Üst Kurul tarafından, yüksek çözünürlüklü genel yayın lisansı için 15, standart çözünürlüklü genel yayın lisansı için 14, standart çözünürlüklü tematik yayın lisansı için 11 ve yüksek çözünürlüklü tematik yayın lisansı için 5 kuruluşa yeterlilik belgesi verildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...