TGRT karasal ihalede lisans aldı

- Güncelleme:
TGRT karasal ihalede lisans aldı

Ekonomi Haberleri

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ulusal karasal sayısal televizyon yayın lisansı sıralama ihalesinde, standart çözünürlüklü tematik ulusal yayın yapma lisansı almaya hak kazanan 11 kuruluş belirlendi.


nbsp;
RTÜK Başkanlığı'nda yapılan ihalede Komisyon Başkanlığını RTÜK Başkan Yardımcısı Aslan Narin yaptı. Standart çözünürlüklü tematik ulusal yayın lisansı ihalesine 11 kuruluş katıldı. Lisan süresinin 10 yıl olarak öngörüldüğü ihaleye göre asgari yayın lisans bedelinin, standart çözünürlükl ü yayınlar için 1 milyon lira olarak belirlendiği bildirildi. Sıralama ihalesi açık teklif usulüyle yapıldı. Katılımcı sayısının, lisans alacak kuruluş sayı sına eşit olması nedeniyle ihale ilk turda, tüm katılımcıların tekliflerinin al ınmasıyla sona erdi.
nbsp;Bugün TV'nin 1 milyon 50 bin lirayla en yüksek teklifi verdiği ihalede, ayrıca KRT Karadeniz Radyo ve Televizyon Yayıncılık Anonim Şirketi (KRT), SEM Haber Ajansı Anonim Şirketi (Mehtap TV), Turkuvaz Yeni Asır Televizyon Prodüksiyon Anonim Şirketi (Yeni Asır), TGRT Dijital Televizyon Hizmetleri Anonim Şirketi (TGRT Belgesel), Irmak Radyo Televizyon Anonim Şirketi (Irmak TV), Samanyolu Haber Yayıncılık Hizmetleri Anonim Şirketi (Samanyolu Haber TV), Süper Kanal Televizyon ve Radyo Yayıncılık Anonim Şirketi (Dream TV), TGRT Haber Televizyon Anonim Şirketi (TGRT Haber), Atlas Yayıncılık ve Ticaret Anonim Şirketi (SKYTÜRK 360) ve Dinamik Radyo ve Televizyon Anonim Şirketi (Kanal 24) 1 milyon lira bedelle ile lisan almaya hak kazandı. nbsp; nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...