Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya Karapınar'da patlama: 4 ölü var

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Konya Karapınar'da patlama: 4 ölü var

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Konya'nın Karapınar ilçesine bağlı Hotamış beldesinde bir evde meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Hotamış beldesi Şabanlı Mahallesi'nde bulunan Emin Yemiş'e ait kullanılmayan kerpiç evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle evde patlama meydana geldi ve sonrasında yangın çıktı. Yangına Hotamış beldesi ve Karapınar ilçesinden itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralanan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda hayatını kaybedenlerin ev sahibi Emin Yemiş, Cengiz Akan, İskender Gümüşsoy ve ismi alınamayan bir kız çocuğu olduğu öğrenilirken, yaralıların Yavuz Sözen (33) ve Ayşegül Yemiş (16) olduğu öğrenildi.
Hotamış Belediye Başkanı Mehmet Özüdoğru yaptığı açıklamada, "Patlamanın neden meydana geldiğini henüz bilmiyoruz. Evde bir kazı yapıldığı söyleniyor. Henüz netlik kazanmadı. Soruşturmayı bekliyoruz" dedi. Jandarma ekipleri güvenlik tedbiri alırken, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı da incelemelerde bulundu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...