Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devlet hastanesinde Kur'an'la tedavi

/ Kaynak: AA
Devlet hastanesinde Kur'an'la tedavi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara Yenimahalle Devlet Hastanesi'nde şizofreni hastaları Kur'an-ı kerim'le huzur buluyor... Kur'an dersi alan hastalar "Kendimizi çok daha iyi hissediyoruz. Manevi anlamda rahatlıyoruz" ifadelerini kullanıyor.

nbsp;Yenimahalle Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde, Kur'an-ı kerim dersi alan şizofreni hastaları, kendilerini hem daha iyi hissediyor hem de huzur buluyor. Merkezin psikiyatri uzmanı Fatma Kuş, şizofreni hastalarına yaklaşık 1 yıldır Kur'an-ı kerim dersi verildiğini belirtti. Hastalara "Kur'an-ı kerim dersi almak ister misiniz?" diye sorduklarını talep üzerine de derslere başladıklarını anlatan Kuş, "İmamımızla konuşup ders vermesini istedik. Bugüne kadar 6 kişiye ders verildi. Dersler hastaları manevi anlamda çok rahatlattı" dedi. Yaklaşık 9 aydır tedavi gören şizofreni hastası Güler Yılmaz (41), Kur'an okumanın kendisini rahatlattığını belirterek, "İlaçlar rahatlatıyor ancak dersler de bize çok iyi geliyor. Kendimi iyi hissediyorum ve huzur buluyorum. Benimle aynı rahatsızlıkta olanlara tavsiye ediyorum mutlaka yararını görürler" dedi. nbsp;


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...