Boston saldırganlarından biri yakalandı

/ Kaynak: İHA
Boston saldırganlarından biri yakalandı

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD'de hafta başındaki Boston saldırısını düzenlediği tahmin edilen şüphelilerden biri, polisle girdiği çatışmada öldürüldü...

nbsp;FBI dün gece geç saatlerde, pazartesi günkü patlamalarda Uluslararası Boston Maratonu'nu kana bulayan saldırıyı gerçekleştirdiği tahmin edilen iki kişinin video ve fotoğraflarını yayınlamıştı. FBI, kimlikleri tespit edilemeyen iki şüpheli hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için kamuoyundan yardım istemiş ve bu kişilerin "silahlı ve son derece tehlikeli" olduğunun tahmin edildiği açıklanmıştı.

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde (MIT) bir polisin vurularak öldürülmesinin ardından yaşanan gelişmede, polise operasyon başlattı.

##tgvideo##


Watertown'da gece geç saatlerde saldırganların polise ateş açtığı ve çatışma yaşandığını bildirilmişti.
nbsp;
Yerel medya, çatışma sonrasında yakalanan şüphelinin, hafta başında Boston'daki terör eylemleriyle ilgili aranan kişilerden biri olduğunu yazdı.
nbsp;
Boston Globe gazetesi, Boston maratonundaki eylemi soruşturan bir yetkiliye dayanarak verdiği haberde, şüphelilerden birinin yakalandığını, diğerinin çatışmanın ardından kayıplara karıştığını bildirdi.
nbsp;
FBI Sözcüsü Jason Pack ise, yakalanan zanlıyla ilgili olarak bilgi veremeyeceğini belirterek, "Olay devam ediyor. Neler olduğunu tespit etmek için yerel mercilerle çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.
nbsp;

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...