Serkan Acar'a hüzünlü veda

/ Kaynak: İHA
Serkan Acar'a hüzünlü veda

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eski milli futbolculardan ve Fenerbahçe Genel Müdürü Serkan Acar, son yolculuğuna uğurlandı.

Eski milli futbolculardan ve Fenerbahçe Genel Müdürü Serkan Acar, son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Serkan Acar'ın bugün evinden alınan cenazesi, ilk olarak uzun yıllar görev yaptığı kulüp binasına getirildi. Cenaze aracını, kulüp girişinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Yönetim Kurulu Üyesi ve mesai arkadaşları karşıladı. Bu ilk törende Acar Ailesi'nin fertleri ve yakınları da hazır bulundu. Cenazenin başında kısa bir konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz, herkesten helallik istedi, hazır bulunanlar hep bir ağızdan helallik verdi. Duygusal anların yaşandığı bu ilk törenin ardından cenaze ikinci törenin yapılacağı Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ni götürüldü.


Merhum Serkan Acar, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki ikinci törenin ardından, Ataşehir Mimarsinan Camii'nde ikindi namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

AVRUPA RAKİBİNDEN FENERBAHÇE'YE BAŞ SAĞLI
Fenerbahçe Kulüp Müdürü Serdar Acar'ın vefatı üzerine sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi yarı finaldeki Portekiz rakibi Benfica, baş sağlığında bulundu. nbsp;

Benfica Kulübü Başkanı Luis Filipe Vieira'nın Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırma hitaben gönderdiği taziye mesajı şu şekilde:
"Sadece Türk Futbolu için değil, hepsinin ötesinde Fenerbahçe için çok kıymetli bir şahsiyet olan Sayın Serkan Acar'ın ölüm haberini üzülerek öğrendik. Hiçbir kelime acı kaybınızı telafi etmeyecektir; ancak yine de dostluğumuzun bir kanıtı olarak taziyelerimizi sunmak ve acınızı paylaşmak isteriz. Başkanı olduğunuz kulübün üzüntülü olduğu şu anda, bu çok değerli ve önemli kişinin kaybı için taziyelerimizi lütfen kabul edin."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...