Gökhan Zan: Sezon sonuna kadar böyleyiz

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Gökhan Zan: Sezon sonuna kadar böyleyiz

FUTBOL Haberleri  / CHA

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Sanica Boru Elazığspor'u 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından konuşan Gökhan Zan, ''Son haftalara girdikçe motivasyon ve konsantrasyonumuz artıyor. İnşallah sezon sonuna kadar bu şekilde konsantrasyonumuz devam eder.'' dedi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Sanica Boru Elazığspor'u 3-1 yendiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Gökhan Zan, ''Son haftalara girdikçe motivasyon ve konsantrasyonumuz artıyor. Bizim için önemli bir gelişme var. Kendi sahamızda maçlara iyi başlayamıyorduk bugün iyi başladık. Rakip üzerimize geldiği anlarda final paslarını iyi yapabilsek fark bile olabilirdi. İnşallah sezon sonuna kadar bu şekilde konsantrasyonumuz devam eder.'' dedi.
Bir gazetecinin ''Bir çok maçta forma şansı bulamadınız ama bulduğunuz maçlarda iyi oynuyorsunuz'' demesi üzerine tecrübeli oyuncu, ''Bizim sözleşmelerimizde ilk onbirde oynar kaidesi yok. Bizler çalışmaya devam edeceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız. Biz her zaman kendimizi hazır tutmaya çalışıyoruz. Forma verildikçe de elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.'' diye konuştu.
Basın toplantnısında yer alan Yekta Kurtuluş da ''Erken bulduğumuz gollerle maçı bitirdik. Stress yaşamadan bir 90 dakikayı geçirdik. Kalan maçlarımızı kazanıp şampiyonluğa alacağzı.'' dedi.

FUTBOL
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...