İhlas Net güveni artık Bağcılar'da

- Güncelleme:
İhlas Net güveni artık Bağcılar'da

Ekonomi Haberleri

Polis ve jandarma için 'Sınır Güvenliği' ile 'MOBESE' altyapısı kuran İhlas Net, belediyelerle 'Sokakta İnternet' ağını güçlendiriyor. İhlas Net, güvenli internet ağını Bağcılar ilçesine de taşıyor. 22 mahalle ile park ve caddelerde ücretsiz internet hizmeti sunulacak.

nbsp;M.Sırrı Önür nbsp;İSTANBULBağcılar Belediyesi, gelişen teknolojiler ve halkın duyduğu teknolojik ihtiyaçlar doğrultusunda, ilçe sınırları içinde İhlas Net'in 'Sokakta İnternet' projesi ile güvenli internet altyapısı oluşturuyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Bağcılar'daki açık alanlar, park ve caddelerde ücretsiz internet erişimi sağlanacak. Bu çerçevede yapılan ihaleyi kazanan İhlas.Net ile Bağcılar Belediyesi arasındaki sözleşme önceki gün Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı'nda düzenlenen törenle imzalandı. İmza törenine, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aydın, İhlas Holding Genel Koordinatörü Murat Odabaş, İhlas Holding Ankara Temsilcisi Yavuz Özgün ve İhlas.Net Genel Müdürü Ömer Demir katıldı.

İhlas Net'ten nbsp;e-belediye hizmeti
Proje kapsamında, Bağcılar'daki halka açık alanlarda dış mekân ekipmanlarıyla Wi-Fi güvenli internet erişimi sunulacak. Projenin sonuçlandırılmasıyla birlikte vatandaşlar sistemin kapsamına giren her noktada İhlas.Net tarafından sağlanan internet hizmetinden 'ücretsiz' faydalanacak. Ayrıca, projey nbsp;çerçevesinde Bağcılar Belediyesi ile belediyeye ait tesisler arasında da nbsp;internet üzerinden güvenli bağlantı kurulacak. Bunun yanı sıra İhlas Net, Bağcılar'a KİOSK'lar aracılığıyla 'e-belediyecilik' hizmeti sunacak.

Ahmet Mücahid Ören: Hedef güvenli nbsp;internetİ ülke geneline yaymak
İmza töreninde bir konuşma yapan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Net'in uzun bir süredir internet ve teknoloji altyapısı konusunda çalışmalar yaptığını belirterek, "Başka belediyelerde de bu çalışmaları yaptık. İnsanlar nbsp;ücret ödemeden, internet hizmeti almak için bir merkeze, belediye binasına ya da tesise gitmeden ellerindeki tablet ya da şahsi bilgisayarları ile internet hizmeti alabilecekler. Bağlantı konusunda 'güvenli internet' hizmetimiz kısa zamanda Bağcılar ilçesinde de hayata geçirilecektir. İnsanımız keyifle, güvenle internet hizmetlerinden faydalanacak. İhlas Holding teknoloji konusunda nbsp;uzun yıllar önce bu tür teknolojik yatırımlar için adımlar attı. Bu konudaki tecrübelerimize güveniyoruz. Teknolojik yatırım çok önemli. Ülke olarak teknolojik anlamda geri kalırsak, her alanda geri kalırız. Hedefimiz ülkemizde ve öncelikle İstanbul'un birçok ilçesinde benzer projeleri hayata geçirmek" diye konuştu.


22 mahalle ve 84 farklı bölge ücretsiz internete kavuşacak
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı projenin tamamlanması ile birlikte ilçede yaşayan herkesin güvenli ve zararlı içerikten arındırılmış internet hizmetine kavuşacağını ifade etti. Çağırıcı, TÜİK 2012 verilerine göre Türkiye'de hanelerin yüzde 47.2'sinde internet erişiminin bulunduğunu, İstanbul'da ise bu oranın yüzde 60'ın üzerine çıktığını hatırlatarak, nbsp;internetin hayatımızda pek çok değişikliğe yol açtığını belirtti. İhlas Net ile gerçekleştirecekleri projenin sosyal belediyeciliğin bir gereği olduğunu vurgulayan Çağırıcı, "Güvenli internet projesi sayesinde ilçemizdeki 22 mahallemizde, parklar, caddeler, kamu kurumları gibi vatandaşın yoğun olduğu 84 farklı bölgede kablosuz internet hizmeti sunacağız" dedi.

Ömer Demir: nbsp;İhlas Net tecrübesi nbsp;ile güven topluyor
İhlas Net Genel Müdürü?Ömer?Demir nbsp;yaptığı konuşmada; "Bütün kablosuz teknolojiler konusunda uzman bir şirketiz. Uzun süredir, Emniyet ve jandarma için MOBESE ve Sınır Güvenliğinin altyapısını kablosuz olarak sağlıyoruz. Belediyelere 'Sokakta İnternet' projeleri ile güvenli ve zararlı içerikten arındırılmış genişband internet erişimi sunuyoruz. Ayrıca birçok üniversite kampüsü, otel ve hastanede kablosuz altyapılarımız güvenle çalışıyor. Bu projede de Bağcılar halkına tecrübelerimiz ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tutan anlayışımızla hizmet vermekten gurur duyacağız" dedi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...