Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İklim değişikliği insanlığı yok edecek

İklim değişikliği insanlığı yok edecek

DÜNYA Haberleri

Bilim adamı Dr. James Hansen şok edici bir uyarıda bulundu. Hansen, iklim değişikliğinin dünyada insan hayatını sona erdireceğini ifade etti.

Bilim adamı Dr. James Hansen şok edici bir uyarıda bulundu. Hansen, iklim değişikliğinin dünyada insan hayatını sona erdireceğini ifade etti. Bilim adamı, NASA'daki görevinden istifa etti, bundan sonra iklim değişikliğinin tehlikelerine dair insanları bilgilendirmek için çalışacağını söyledi.
"Tüm zamanımı bilime ayırabilmek ve iklim değişikliğin tehlikelerine karşı gençlerin dikkatini çekebilmek için işimden istifa ettim" diyen Hansen, küresel ısınmanın çok kötüleşeceği ve dünyada insan hayatının devam etmesi imkanı kalmayacağı uyarısında bulundu.
Columbia Üniversitesi'nin internet sitesinde bir yazı yayımlayan Hansen, "Mevcut bilimsel deliller ışığında, tüm fosil yakıtların yakılmış olması halinde dünyanın sadece buzsuz değil, insansız da olacağını öngörmek mübalağa olmayacaktır" dedi. Tüm fosil yakıtların yakılması halinde deniz seviyesinin onlarca metre yükseleceğini dile getiren Hansen, tüm fosil yakıtların yakılmasının sonunda hipertermal bir olaya yol açacağını, dünyanın da Venüs gibi olacağını savunuyor. Hansen bu durumu "Venüs sendromu" olarak nitelendiriyor.
Hansen bu uğurda NASA'da yıllık 180.000 dolarlık işini bıraktı.












UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...