Son engel G.Antep

Son engel G.Antep

FUTBOL Haberleri

Şampiyonluk havasına giren G.Saray'da futbolcusundan yöneticisine herkes G.Antep deplasmanından 3 puanla dönülmesi halinde mutlu sona ulaşılacağından emin.



SON DEPLASMAN!
SB Elazığspor'u 3-1 mağlup ederek ligde son 4 haftaya takipçisi F.Bahçe'nin önünde 1 maç fazlası ve 7 puan farkla giren G.Saray, şampiyonluk havasında. Ezeli rakibinin bugün G.Birliği ile oynayacağı maçın sonucunu dört gözle bekleyen sarı-kırmızılılarda, futbolcusundan yöneticisine kadar herkes önümüzdeki hafta sonu G.Antep deplasmanından 3 puanla dönülmesi halinde mutlu sona ulaşılacağından emin. 2 hafta sonra Kadıköy'de oynanacak F.Bahçe maçı haricinde son deplasman olan G.Antep'ten kayıpsız dönmenin hesaplarını yapan sarı-kırmızılılarda çok dillendirilmese de futbolcular, kalan 3 maçta bir sürpriz yaşanmayacağına ve şampiyonluk kupasını kaldıracağına inanıyor.

AMAÇ KADIKÖY'E KAYIPSIZ GİTMEK
Fatih Terim'in aldığı 9 maçlık ceza sonrası büyük bir kenetlenme yaşayan sarı-kırmızılı futbolcular, Kadıköy'e 4 puanlık farkla gitmeleri durumunda en kötü senaryonun gerçekleşmesi halinde bile şampiyonluğa uzanacaklarını düşünüyor. Bu yüzden G.Antepspor maçına büyük önem veren futbolcular, aralarında yaptıkları sohbetlerde 90 dakikaya bir final havasında çıkmaları gerektiğini dile getiriyorlar. Futbol şubesi yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak ise, "Son 4 haftaya büyük bir avantajla giriyoruz. Rakibimizin alacağı sonuçlara bakmaksızın eğer G.Antep deplasmanından da istediğimiz sonuçla dönersek, yolu yarılamış oluruz. Kadıköy'e kadar kayıpsız gidersek yine şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

Sneijder nbsp;salonda çalıştı
G.Saray, G.Antepspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. SB Elazığspor'a karşı forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular fizik kondisyona dayalı toplu dar alan oyunları gerçekleştirdi. Çağlar ve Sneijder salonda çalışırken, Hakan'ın tedavisine devam edildi.

PROFESÖR DROGBA
Didier Drogba, attığı goller ve yaptığı asistlerle G.Saray'ı adeta şampiyonluğa koşturuyor. Transferi sırasında yaşı sebebiyle eleştiri alan dünyaca ünlü yıldız, forma giydiği 13 maçta 6 gol atıp, 5 asist yaparak kalitesini bir defa daha gösterdi. Cimbom, Drogba'nın gol attığı 4 maçı da kazandı. Drogba'nın forma giydiği maçlarda G.Saray 18 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü ve 2,44 puan ortalamasına ulaştı. Kariyerindeki 300. golü sarı-kırmızılı forma altında Real Madrid'e atan Fildişili yıldız, TT Arena'da resmi maçlarda G.Saray'ın 100. golüne imza koyan isim oldu.

Melo yönetimi zorluyor
Sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Felipe Melo, başarılı performansıyla yönetimi adeta zorluyor. 6.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunu nbsp;
kullanıp kullanmamakta tereddüt eden sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı yıldızın ay sonunda bitecek opsiyonu nbsp;
konusunda ne yapacağını şaşırmış durumda.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...