Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor huzur arıyor

/ Kaynak: İHA
Trabzonspor huzur arıyor

FUTBOL Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı elde edemeyen ve hedeflerinin çok uzağında kalan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak camiada huzuru sağlamayı hedefliyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas ise yeni bir ivme yakalama adına futbolcularından galibiyet istedi.

nbsp;Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı elde edemeyen ve hedeflerinin çok uzağında kalan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak camiada huzuru sağlamayı hedefliyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas ise yeni bir ivme yakalama adına futbolcularından galibiyet istedi.
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Rakibini deplasmanda yenerek rahat bir nefes almak isteyen Karadeniz ekibi, camiada da iç huzuru sağlamayı planlıyor. Alınan başarısız saha sonuçlarının ardından tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan bordo-mavili takım taraftarının gönlünü kazanma adına Eskişehirspor'u yenerek küme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.
Alt sıralardaki takımların ligde kalma adına verdikleri mücadele ve puan sıralamasındaki yerlerinin değişkenlik göstermesi Trabzonspor'un, Eskişehirspor ile oynayacağı maçın önemini bir kat daha artırdı. Karadeniz ekibi rakibini yenmesi halinde 40 puana ulaşacak ve Eskişehirspor'u geride bırakmış olacak. Üst sıralar için iddialı bir konuma gelmek isteyen bordo-mavililer, ilk 5 takım arasında kendine yer bulmayı planlıyor.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile oynana maçın ardından oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapan Kafkas, üst sıralara çıkmak için Eskişehirspor maçının çok önemli bir fırsat olduğunu vurgu yaptı. Her maç olduğu gibi Eskişehirspor maçını mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ve mağlubiyeti hiç hesaplamadığını futbolcularına aktaran genç Kafkas, son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmamaları gerektiğini belirtti. Kafkas, sahada bir birine yardım eden ve bir birinin eksiğini gideren bir takım görmek istediğini futbolcularına ileterek zorlu maç öncesi motivasyonu üst seviyeye çıkardı.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...