4 gün asansörde mahsur kaldı

4 gün asansörde mahsur kaldı

DÜNYA Haberleri

Avusturya'da bir otel sahibi, boş otelin bozulan asansöründe 4 gün boyunca yemeden, içmeden, aşırı soğukta mahsur kaldı.

Avusturya'da bir otel sahibi, boş otelin bozulan asansöründe 4 gün boyunca yemeden, içmeden, aşırı soğukta nbsp;mahsur kaldı. Otel sahibi, daha önce aldığı askeri eğitim sayesinde hayatta kaldığını söyledi.
İsveçli Thomas Fleetwood (58), Bad Gastein'de kayak merkezindeki kapalı oteli Hotel Eden'de son kontrolleri yaptı ve zemin kata inmek nbsp;üzere tek kişilik asansöre bindi. Cep telefonunu da ofisinde bırakan Fleetwood'un asansörü arızalandı ve adam boş otelde asansör içinde mahsur kaldı. nbsp;Asansörün daha önce hiç arızalanmadığı bildirildi.
Ülkesinde gördüğü askeri eğitim sayesinde paniğe kapılmadığını anlatan Fleetwood, "Hava almak için asansörün nbsp;kapısındaki küçük camı kırdım. Tırmanmak üzere asansörün çatısına çıkmaya çalıştım ama işe yaramadı" diye konuştu.
Fleetwood, bir arkadaşının biriken maillerden dolayı oteli kontrol etmek üzere yedek anahtarla otele girmesi sayesinde kurtuldu. Arkadaşının haber vermesiyle otele gelen itfaiye görevlileri günlerdir küçücük bir asansörde aç-susuz vaziyette, soğukta kalan adamı kurtardı.
Fleetwood, boş bir otelde yanında cep telefonu olmadan asansöre binmesinin aptalca bir davranış olduğunu ama bunun kendisine ders olduğunu söyledi.
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...