Kadın muhabirin meslek aşkı

Kadın muhabirin meslek aşkı

DÜNYA Haberleri

Çin'de televizyon muhabiri Chen Ying, kendi düğün merasimi sırasında deprem olunca, düğününü yarıda keserek televizyona bağlandı ve haberleri aktardı.

Çin'de televizyon muhabiri Chen Ying'in meslek aşkı, görenleri hayretler içinde bıraktı. Ying, düğün merasimi sırasında deprem olunca, düğününü yarıda keserek televizyona bağlandı ve haberleri aktardı. nbsp;
Ülkenin güneyinde 181 kişinin öldüğü şiddetli deprem sırasında herkes hemen dışarıya kaçmaya çalışırken Ying ise gazetecilik içgüdüleri sebebiyle paniğe kapılmayıp hemen olay yerinden televizyona canlı canlı haberler aktardı. Eline mikrofon geçiren kadın muhabir, çevredekilerle sokak röportajları da yaptı.
##tgvideo##
Siçuan eyaletindeki depremde, durumun aciliyeti sebebiyle üzerindeki kıyafetleri değiştirmeye fırsat bulamayan Ying, gelinliği ve duvağıyla olay yerinden haberleri bildirdi.
Ying'in bu azmi, sosyal paylaşım sitelerinde de büyük yankı uyandırdı. Çin'in sosyal paylaşım sitesi Weibo'daki kullanıcılar, kadın muhabirin meslek azmine takdirlerini belirttiler.
Önceki sabah, insanların uyudukları ya da kahvaltı yaptıkları sırada meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde 6 bine yakın kişi de yaralandı.

























UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...