Şehidin defteri Koçyiğit'i ağlattı

/ Kaynak: AA
Şehidin defteri Koçyiğit'i ağlattı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Âkil İnsanlar Marmara Grubu üyeleri, İstanbul'da şehit ailelerini ziyaret etti. Hülya Koçyiğit, Şemdinli'de şehit olan onbaşı Onur Ayaydın'ın Türk bayrağına sarılı yatağı ile defterindeki notları okuyunca gözyaşlarını tutamadı. Heyetin bir araya geldiği şehit yakınları, "Biz acımızı yüreğimize gömmeye hazırız. Yeter ki artık başka analar ağlamasın" diye konuştu.

Âkil İnsanlar Heyeti Marmara Grubu üyeleri, Sultanbeyli, Bayrampaşa ve Beylikdüzü'ndeki bazı şehit ailelerini ziyaret etti. Grup üyelerinden Hülya Koçyiğit, Ali Bayramoğlu ve Levent Korkut, iki yıl önce Hakkari'nin Çukurca ilçesinde mayınlı saldırıda şehit olan polis Murat Çelikhası'nın Sultanbeyli'de yaşayan ailesi ile görüştü. Koçyiğit, "Evladını kaybetmiş hiçbir anne ve babanın acısı teselli edilemez" derken; şehit polisin annesi Nazime Çelikhası ise, "Bu savaşın bitmesini biz de istiyoruz. Ben de bir Kürt'üm. Vanlıyım. Ama onlar aramıza inmesin, cezası neyse çeksinler" ifadelerini kullandı. Heyet daha sonra 8 Mart 2010'da, 21 yaşındayken Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Onbaşı Onur Ayaydın'ın Bayrampaşa'daki evine gitti. Hülya Koçyiğit, şehit askerin Türk bayrağına sarılı yatağı, fotoğrafları ve arkadaşlarının duygularının yer aldığı yazılı defterinin bulunduğu odasını gezdi. Koçyiğit, defteri okurken gözyaşlarını tutamadı.


nbsp;Şehidin defteri Koçyiğit'i ağlattı

Koçyiğit, Hakkari'de mayınlı tuzak nbsp;sonucu şehit olan polis memuru Murat Çelikhası'nın evini ziyaret etti.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...