Bursaspor üst üste 3 maçtan galibiyetle ayrıldı

/ Kaynak: İHA
Bursaspor üst üste 3 maçtan galibiyetle ayrıldı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u tek golle geçen Bursaspor, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u tek golle geçen Bursaspor, bu sezon ilk kez üst üste 3 maçtan galibiyetle ayrıldı. nbsp;
Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında dün Medical Park Antalyaspor'a konuk oldu. Akdeniz ekibini Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla'nın ayağından bulduğu gol ile mağlup etmeyi başaran Timsah, ligde de bu sezon ilk kez üst üste oynadığı 3 karşılaşmada gülen taraf oldu.

KALEYİ GOLE KAPATTI
Ligde son 3 haftada oynanan Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarında sahadan 3 puan ile ayrılan Bursaspor, bu karşılaşmalarda da kalesini gole kapattı. Beşiktaş'ı taraftarı önünde 3-0 mağlup eden Timsah, Mersin İdman Yurdu ve dün oynanan Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarını 1-0'lık galibiyetler ile kapattı.

10 MAÇTA 7 GALİBİYET
Teknik direktör Hikmet Karaman, ligde takımın başında çıktığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 3 mağlubiyet elde etti. Ertuğrul Sağlam yönetiminde bu sezon 19 karşılaşmaya çıkan Timsah, bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etmişti.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...