Anadolu Üniversitesi'nde gerginlik!

/ Kaynak: İHA
Anadolu Üniversitesi'nde gerginlik!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde, Anadolu Gençlik Derneği üyesi grubun Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gül dağıtmasına, karşıt görüşlü öğrenciler tepki gösterdi.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ), Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi grubun Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle gül dağıtmasına, karşıt görüşlü öğrenciler tepki gösterdi.


Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Anadolu Gençlik Derneği üyesi bir grup, AÜ Yunus Emre Kampüsü içerisinde gül dağıttı. Bunun üzerine bir gurup karşıt görüşlü öğrenci toplanarak tepki gösterip, slogan atmaya başladı. Karşıt görüşlü öğrencilerden birinin AGD üyelerine saldırma girişiminde bulunması üzerine, polis ekipleri grubu ayırarak bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. AGD üyeleri, üniversitede bir süre daha gül dağıttıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne geçti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...