Can simidi Adrian: 1-0

Can simidi Adrian: 1-0

FUTBOL Haberleri

Trabzonspor, uzun süre sonra Eskişehir deplasmanda güldü. Ligde 8. sıraya yükselen bordo-mavililerin golünü yedek kulübesinin gediklisi Adrian kaydetti.

FRİKİKTEN MÜTHİŞ GOL
Süper Lig'in son haftaları yaklaşırken alt sıralardan kurtulmaya çalışan Trabzonspor, en kritik maçında Eskişehir-spor'u 1-0 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Orduspor maçında kurtarıcı olarak sonradan oyuna aldığı Adrian ve Halil'i, Eskişehir karşısında ilk 11'de sahaya süren Tolunay Kafkas, istediğine çok erken ulaştı. 5'te Halil'in düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Polonyalı, sol ayağı ile müthiş vurdu: 1-0. Alper'in yokluğunda etkili olamayan Eskişehir'in, Erkan'ın da sakatlanıp çıkmasıyla hücum gücü iyice düştü. 24'te Olcan'nın uzun pasını Adrian kontrol edemedi. 43'te gole çok yaklaşan Es Es'e Onur izin vermedi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.


ONUR GEÇİT VERMEDİ

İkinci yarıda etkili olan taraf ev sahibi Eskişehirspor'du. Üst üste pozisyonlar bulan kırmızı-siyahlılarda beraberlik golü gecikince sinirler de gerildi. 59'da Diego'nun şutu direğin dibinden auta giderken, 62'de Necati ortaladı, Nuhiu dışarı attı. 63'te Adrian, Yasin'i kaleci Boffin ile karşı karşıya bıraktı ancak Yasin ağır kaldı. 66'da Dede'nin çaprazdan şutunu Onur kornere çeldi. 72'de Özgür Çek'in kullandığı serbest vuruşta Onur iyi yer tuttu. 79'da Yasin ortaladı, Olcan ters ayakla vurmaya çalışınca pozisyon da kaçtı. Kalan sürede başka gol olmayınca, Eskişehir'den 3 puanla ayrılan Trabzonspor, uzun süre sonra deplasmandan galibiyet çıkarırken tehlike bölgesinin de uzağında yer aldı.


Şener tribünde nbsp;
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, dün gece Eskişehir'de takımını yalnız bırakmadı. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte şeref tribünündeki yerini alan Şener'in, bordo-mavililerin galibiyetinin ardından oldukça keyifli olduğu gözlendi. nbsp;




KAFKAS: KAZANMAYA nbsp;DEVAM EDECEĞİZ
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kalan dört maçı da kazanıp ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini söyledi. Eskişehir'in zor bir deplasman olduğunu bildiklerini ifade eden Kafkas, "Hafta içinde çok çalıştık. Oyunu belirli bir yere sıkıştırmayı hedefliyorduk ve bunu da başardık. G.Birliği maçını da kazanırsak biraz daha nbsp;yukarılara oynayabileceğiz. Çok zor bir yükün altından kalmak için mücadele veriyoruz. nbsp;Sonuçta kazanıyoruz ve kazanmaya da nbsp;devam edeceğiz" diye nbsp;konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...