Canikli: Vatandaş OHAL'i hissetmeyecek

Düzenleyen:
Canikli: Vatandaş OHAL'i hissetmeyecek

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, OHAL’in darbecilerle mücadele dışında hiçbir alanda kullanılmayacağını belirterek şunları kaydetti.

Yücel Kayaoğlu ANKARA
 Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, OHAL’in darbecilerle mücadele dışında hiçbir alanda kullanılmayacağını belirterek şunları kaydetti: * Çok net söylüyorum, OHAL kararını iki konu için aldık. Biri FETÖ’cülerin ve darbe çetesinin kamudan hızlı temizlenmesi ve sonuç almak, ikincisi ise gözaltı sürelerini uzatabilmek. * Yayın organları, kitaplar, gösteri ve yürüyüşlerle ilgili sınırlama getirilmeyecek. * Yüzde yüz emin olmadan kimseyle ilgili bir karar alınmayacak. * Hiç kisme, OHAL’i hayatında görmeyecek ve hissetmeyecek. * Darbeciler için ayrı bir mahkeme kurulması fikrinden vazgeçtik. Ancak özel ve hızlı bir yargılama çalışması gerekiyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...