Van Persie kaldı

Düzenleyen:
Van Persie kaldı

SPOR Haberleri

Menajerinin harıl harıl kulüp aradığı golcü oyuncu, beklediği teklifleri bulamayınca sarı-lacivertli yönetimle görüşerek kalacağını açıkladı

Fenerbahçe'de Van Persie bilmecesi, dün yapılan son görüşmeler sonrasında nihayet çözüme kavuştu. Geçen sezon Teknik Direktör Vitor Pereira ile yıldızı bir türlü barışmadığı için takımdan ayrılmayı kafasına koyan ve menajerine 'bana kulüp bul' talimatı veren Hollandalı oyuncu, beklediği teklifleri alamayınca kararından vazgeçti. Hollandalı oyuncuyla son olarak Premier Lig ekiplerinden Stoke City ilgilenmişti. Çin ve İngiltere'den gelen teklifleri masaya yatıran Van Persie, beklediği rakamları bulamayınca gitme fikrinden vazgeçti. Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon avro garanti para kazanan Hollandalı futbolcu dün menajeriyle aracılığıyla sarı-lacivertli yöneticilerle görüştü. 
Hazırlık maçlarında kayıptı
Kendisine tekliflerin geldiğini, son olaylardan sonra ailesinin de tedirgin olduğunu ileten Van Persie, "Ancak oturup birlikte konuştuk ve burada kalmaya karar verdik" ifadelerini kullandı. Sezon başından bu yana yapılan 5 hazırlık maçında toplam 45 dakika forma giyen, mutsuzluğu her halinde belli olan Van Persie'nin ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Van Persie'nin takımda kaldığını ilk olarak yönetici İlhan Ekşioğlu sosyal medya hesabından duyurdu. Geçen sezondan bu yana golcü eksikliğinden yakınan Pereira da Emenike'nin dönmesinin ardından Van Persie'nin de kalmasıyla rahat bir nefes aldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...