Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit ateşi Keşan'a düştü

Düzenleyen:
Şehit ateşi Keşan'a düştü

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde PKK'lı teröristlerle polisler arasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 askerden Ahmet Can'ın Edirne'nin Keşan ilçesindeki baba ocağına şehit ateşi düştü

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde polis ekipleri, terör örgütü PKK'ya ait bir hücre evine operasyon düzenledi. Operasyonda 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada 3 polis şehit oldu, 2 polis de yaralandı. Şehit Özel Hareket Polisi Ahmet Can'ın Edirne'nin Keşan ilçesindeki babaocağına ateş düştü. Can'ın şehadet haberi ailesine Keşan Kaymakamı Nuri Özder ve Emniyet Müdürü Göksel Demiralp tarafından verildi. 
Acı haberi duyan baba İsmail ve anne Zeynep, gözyaşlarına boğulurken, şehit evinin önüne Türk bayrağı asıldı. AK Parti Keşan İlçe Başkanı Hüseyin Boyalık ve çok sayıda kişi de aileye taziye ziyaretinde bulundu. 
Geçtiğimiz yıl kardeşini kaybetti 
Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Şehit Polis Ahmet Can'ın geçtiğimiz yıl kardeşi Şenol Can'ı geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybettiği öğrenildi. Kocaeli'de görev yapan ve geçici görevle Diyarbakır'a gittiği öğrenilen Ahmet Can'ın eşi ve çocuklarının ise Kocaeli'de bulunduğu kaydedildi. 
Ailesiyle en son dün gece görüştü 
Öte yandan Ahmet Can'ın ailesiyle en son akşam görüştüğü ve darbe olaylarıyla alakalı olarak annesine, "Gelen hiçbir telefona inanmayın, itibar etmeyin" diye uyarıda bulunduğu öğrenildi. Şehit polisin cenazesinin Diyarbakır'da yapılacak olan törenin ardından Keşan'a getirileceği ve yarın toprağa verileceği öğrenildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...