Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski Antalyasporlu kaleci 'Kendi kalesine gol' kavramını yeniden yazdı

Düzenleyen:
Eski Antalyasporlu kaleci 'Kendi kalesine gol' kavramını yeniden yazdı

SPOR Haberleri

Eski Antalyasporlu kaleci Sammy Ndjock, Kuzey Amerika Futbol Liginde Minnesota United ile Bournemouth takımları arasında oynanan maçta 'Kendi kalesine atılan gol' kavramını adeta yeniden yazdı.

Kuzey Amerika Ligi’nde mücadele eden Minnesota United takımının kalecisi Sammy Ndjock, İngiltere’nin birinci lig takımlarından Bournemouth ile yaptığı hazırlık maçında unutulmaz bir hata yaptı. Maçın 25’inci dakikasında Callum Wilson, Bournemouth’u 1-0 öne geçiren gölü kaydetti. Ancak golden 2 dakika sonra ev sahibi takımın 26 yaşındaki kalecisi, Bournemouth’un atağında topu ileriye eliyle atmak isterken, top elinden kayarak kendi kalesine gitti. Topu tekrar kontrol etmek için çaba harcayan Kamerunlu kaleci Ndjock, gole engel olamadı. 2010 yılında Trabzonspor-Antalyaspor karşılaşmasında Antalyaspor kalesini koruyarak profesyonel futbol hayatına başlayan Ndjock, kendi kalesine attığı gölün ardından büyük üzüntü yaşadı. Maç Bournemouth’un 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Eski Antalyasporlu kaleci 'Kendi kalesine gol' kavramını yeniden yazdı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...