Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Darbeden iki gün önce...'

Düzenleyen:
'Darbeden iki gün önce...'

GÜNDEM Haberleri

Eski bordo bereli yazar Mete Yarar, darbe gecesi yaşananlara dair dikkat çekici bir ayrıntıyı anlattı. Yarar, 13 Temmuz günü darbecilerin toplandığını, yer ve saat belirlendikten sonra banka hesaplarının boşaltıldığını belirtti.

Eski bordo bereli yazarı Mete Yarar, darbe gecesi yaşananlara dair dikkat çekici bir ayrıntıyı anlattı. Yarar, 13 Temmuz günü darbecilerin toplandığını, yer ve saat belirlendikten sonra banka hesaplarının boşaltıldığını belirtti.

Darbenin, 16 Temmuz Cumartesi gecesi saat 03.00’da yapılmasına karar veriliyor. Yeni satın alınmış cep telefonları ve GSM hatları ile whatsapp üzerinden haberleşme ağı kuruluyor. Darbe girişimindeki emir komuta zinciri ve verilen tüm emirler, whatsapp’taki haberleşme grubunda kayıtlı. Yazışmaların birleştirilmesi ve haberleşme sisteminin bütünüyle ortaya çıkarılması için çalışmalar sürüyor. 
Hainler, kanlı ihanet için düğmeye basmadan önce bankaya gidip para çekti ardından da darbe yapmaya gidiyor."
'Darbeden iki gün önce...'
Eski bordo bereli Mete Yarar...

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...