Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Eto'o'ya Beşiktaş'tan teklif yok'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Eto'o'ya Beşiktaş'tan teklif yok'

SPOR Haberleri  / AA

Antalyaspor Kulübü Başkanı Öztürk, "Şu ana kadar Eto'o'nun transferi konusunda bir temas yok" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Şafak Öztürk, sahibi olduğu Regnum Carya Golf & Spa Resort Otel'de düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Eto'o'nun Beşiktaş'a transfer olabileceği yönündeki haberleri de değerlendiren Öztürk, şöyle devam etti:

"Eto'o Antalyaspor'da önemli bir değer. Takımda çok iyi performans sergilemiş bir futbolcudur. Şu ana kadar Eto'o'nun transferi konusunda bir temas yok. Gelirlerse Beşiktaş ile konuşuruz. Doğru fiyata, doğru şartlara her futbolcu satılıktır. Beşiktaş ile konuşuruz, hem kulüp hem Eto'o için doğru şartlar oluşursa transfer olabilir. Sadece Eto'o veya kulüp için şartlar oluşursa yanlış olur. Eto'o'nun kesinlikle takıma değeri vardır. Maaşından çok kattığı değeri daha fazladır."

"Şu anda Eto'o'ya gelmiş bir teklif yok"

Eto'o transferinin Beşiktaş için de mantıklı bir hareket olacağını savunan Öztürk, "Çünkü ligi tanıyan, performans sergilemiş, pazarlama gücü olan çok iyi bir futbolcu. Böyle dedikoduların çıkması gayet normaldir ama bizim bildiğimiz bir görüşme yok. Eto'o'nun bir değeri vardır. Eto'o'ya Çin ve ABD'deki takımlardan teklifler gelebilir. Şu anda Eto'o'ya gelmiş bir teklif yok." diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...