Demokrasi nöbeti devam ediyor

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Demokrasi nöbeti devam ediyor

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane merkez binası önündeki demokrasi nöbeti sürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki merkez binası ve Saraçhane parkı içerisindeki demokrasi nöbeti bu akşam da yoğun katılımla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin ana giriş kapısında "Demokrasi nöbetimiz devam ediyor" yazılı dev ekranlar ve 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşların isimlerinin ve fotoğraflarının yer aldığı, etrafı karanfillerle çevrili stant yer alıyor.

Bina önündeki araçlardan "Bir başkadır benim memleketim", Grup Tillo'nun "Ortağız bir namusa", "Ölürüm Türkiyem" şarkıları ve "Diriliş Ertuğrul" dizisinin müzikleriyle mehter marşları çalınıyor.

Belediye binası önündeki mobil büfelerden ve belediye binasının karşısındaki Saraçhane parkına stant kuran sivil toplum kuruluşları tarafından nöbete gelen vatandaşlara yemek, çay, su ve meyve dağıtımı yapılıyor. Aileleriyle gelen bazı vatandaşlar da Saraçhane parkındaki çimlerin üzerinde evlerinden getirdikleri yemekleri yiyerek, çevredekilere ikram ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...