Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lionel Carole Riekerink'in gizli kahramanı oldu

Düzenleyen:
Lionel Carole Riekerink'in gizli kahramanı oldu

GÜNDEM Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink ve yardımcısı Ayhan Akman, İsviçre kampında gösterdiği performansla beğenilerini kazanan Carole'u "gizli kahraman" olarak niteledi.

Galatasaray'ın yeni sezon hazırlık kampının ilk bölümünde Bruma ve Sinan Gümüş'ün performansı öne çıktı ve bu iki oyuncunun gelecek sezon için Sarı Kırmızılı Camia'ya umut aşıladığı dikkati çekti. Sarı Kırmızılı ekibin ilk dönem kampında yıldız statüsünde görülmeyen gizli bir yıldız var. Teknik Direktör Riekerink ve yardımcısı Ayhan Akman'ın gözdesi; Lionel Carole.

TEKNİK HEYETİN GÖZDESİ OLDU

Carole'in sadece sportif başarısı değil, antrenmanlardaki disiplini, çalışma özverisi, karakteri ve iyi niyeti ile tük teknik heyetin gözdesi olduğu bildirildi.

"GİZLİ KAHRAMAN"

Galatasaray'a son dönemlerin en ucuz transferi olarak geçen yaz transfer döneminde katılan Carole, Telles'in satılması ile birlikte savunmanın solunda birinci alternatif olarak görülmeye başlandı. Buna rağmen Carole'ün çalışma disiplininden en ufak taviz vermediği ve takım arkadaşları ile gösterdiği uyumdan ötürü teknik heyettin "Gizli Kahraman" tanımlaması ile adlandırıldığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...