BM'nin Cenevre Ofisi önünde FETÖ protestosu

Düzenleyen:
BM'nin Cenevre Ofisi önünde FETÖ protestosu

DÜNYA Haberleri

Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi önünde, sivillere yönelik silahlı şiddete karşı olmayı sombolize eden kırık sandalye etrafında FETÖ'nün Türkiye'deki darbe girişimi protesto edildi.

Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi önünde, sivillere yönelik silahlı şiddete karşı olmayı sembolize eden kırık sandalye etrafında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türkiye'deki darbe girişimi protesto edildi.

BM Cenevre Ofisi önünde, yağmura rağmen toplanan yaklaşık 500 Türk, Boşnak, Arnavut, Türkmen, Suriyeli, Kosovalı, Somalili ve Cezayirliler milli iradenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, hükümetin ve TBMM'nin yanında yer aldıklarını belirten ve darbe girişimini lanetleyen sloganlar attı.

Gösteriye, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Cenevre Ofisi nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Ferden Çarıkçı, Cenevre Başkonsolosu Hüseyin Barbaros Dicle ve UETD İsviçre Başkanı Murat Şahin de katıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...