Beşiktaş ilk hazırlık maçında El Hilal önünde vasat kaldı

Düzenleyen:
Beşiktaş ilk hazırlık maçında El Hilal önünde vasat kaldı

SPOR Haberleri

Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan'ın El Hilal takımıyla 1-1 berabere kaldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve henüz eksiklerini tamamlayamayan siyah-beyazlılar, hücumda sadece attığı golde etkili oldu ve kalesinde de zaman zaman tehlike yaşadı. Beşiktaş'ta Aras Özbiliz istekli futboluyla dikkati çekerken, geçen sezon kritik gollere imza atan Cenk Tosun 3. dakikada takımının tek sayısını kaydetti. El Hilal adına Yasser 60'ta maçın skorunu belirleyen golü attı: 1-1. Henüz takımla çalışamayan Jose Sosa'nın yanı sıra Rhodolfo, Gökhan Gönül, Tolga Zengin ve Atiba kadroda yer almadı. Beşiktaş 2. hazırlık maçında yarın Udinese ile karşılaşacak. 

Beşiktaş, Chesea'nin Fransız forveti için çıkarma yaptı

Kulüp başkanı Fikret Orman, Londra’da Loic Remy’yi kiralamak için masaya oturdu… Ayrıca Nijeryalı stoper Omeruo için de İngiliz ekibiyle görüşüldü.

Takım yeni sezona Avusturya’da hazırlanırken Beşiktaş yönetimi de transfer görüşmelerinde… Mario Gomez’in kararının olumsuz olmasının ardından harekete geçen siyah-beyazlılar ilk olarak Kasımpaşa’nın forveti Eren Derdiyok için resmi girişimde bulunmuştu… Başkan Fikret Orman ve yönetici Metin Albayrak dün İngiltere’ye gitti… Hedefteki isimler ise Chelsea’nin iki oyuncusuydu… Daha önce Nijeryalı stoper Kenneth Omeruo’nun kiralanması konusunda ön görüşme yapan ve olumlu yanıt alan siyah-beyazlıların hedefindeki asıl isim ise Fransız forvet Loic Remy’ydi. 

Omeruo kampa katılacak

İngiliz kulübünün yöneticileriyle dostane ilişkiler içerisinde bulunan Orman’ın Remy’yi istediği öğrenildi. 2018’e kadar mukavelesi bulunan Loic Remy için satın alma opsiyonlu kiralama formülü önerildi. Oyuncunun da sürekli forma giyebileceği bir kulüp istediği ve bu sebeple de Kartal’a sıcak baktığı ifade edildi. Geçen sezonu Kasımpaşa’da geçiren Omeruo’nun kiralanması konusunda sorunun bulunmadığı ve genç stoperin kısa sürede Beşiktaş’ın kampına katılacağı belirtildi.

Adriano yolda

Kara Kartal, sözleşmesini uzatmadığı İsmail Köybaşı’nın yerini Barcelona’dan dolduruyor… Sol beke Adriano Correia takviyesi yapılıyor. İspanyol devinde forma giyen 31 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandı ve 3 yıllığına söz kesildi. Barcelona ile bonservisi konusunda küçük pürüzler kaldı… Brezilyalı oyuncunun 1 hafta içinde resmen Kartal olması bekleniyor. Bu durumda siyah-beyazlıların bir tek forvet transferi kalıyor.

Tolgay’da kırık!

El Hilal ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Tolgay Arslan, devre arasında ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Sol el bileğinde kırık tespit edilen Tolgay'ın elinin plastik alçıya alınacağı ve  bir hafta sonra çalışmalara başlayabileceği açıklandı.

Veli: Kariyerim bitebilir

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Veli Kavlak, futbol hayatının tehlikede olduğunu söyledi. 27 yaşındaki futbolcu geçirdiği son ameliyatın başarısız sonuçlanması halinde kariyerinin bitebileceğini açıkladı.

Helikopter çimlere zarar verdi

Hainlerin darbe girişiminden Beşiktaş Kulübü’nün de etkilendiği ortaya çıktı… Darbeci askerlerin gece yarısı helikopterle Vodafone Arena’ya iniş yaptığı tespit edildi… Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerin ardından stattan sorumlu yönetici Umut Güner “Vodafone Arena'ya helikopterin inmesi sonrasında sahanın çiminde bozulmalar oldu. İçeriye giren askerler kapıları da kırdı. Olayın ardından hasar tespit çalışmalarını yaptık ve onarımlara başladık” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...