Geleceğin ‘Zaim’leri burada yetişecek!

Düzenleyen:
Geleceğin ‘Zaim’leri burada yetişecek!

EĞİTİM Haberleri

Geleneksel değerlere sahip çıkarak, geleceği inşa eden üniversite olmak için yola çıkan İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) öğrencilere şehrin tam göbeğindeki kampüs üniversitesinde öğrenim görme imkânı sunuyor.

İZÜ’de Osmanlı Devleti’nden bu yana öğrenciler yetiştiren bir kampüste tarih ve tabiat ile iç içe bir eğitim veriliyor. Üniversitenin kampüsünde Sultan İkinci Abdülhamid’in kurduğu Halkalı Baytar ve Ziraat Mektebi’nin tarihî binaları bulunuyor. Sahip olduğu akademik kadroyla bilime büyük hizmetler eden bir araştırma üniversitesi olmayı hedefleyen İZÜ, geleceğin Sabahattin Zaim’lerini globalleşen dünyaya kazandırmayı gaye ediniyor.

Eğitim, hukuk, insan ve toplum bilimleri, İslami ilimler, mühendislik gibi çok sayıda fakültede eğitim verilen İZÜ’de, öğrencilerin en az 3 dil bilerek mezun olabilmesi için proje geliştirildi. Ücretsiz sunulan lisan kurslarında öğrencilere; İngilizce, Arapça veya Rusça ve Osmanlı Türkçesi öğretiliyor. İZÜ’de uluslararasılaşmaya da çok önem veriliyor. Üniversitenin Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Uzak Asya’dan pek çok akademik kurumla ikili anlaşmaları var. 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...