Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan FETÖ'ye: 'Bu utanmaz, saygısız tip...'

Düzenleyen:
Erdoğan'dan FETÖ'ye: 'Bu utanmaz, saygısız tip...'

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından ilk cuma namazını, darbecilerin uçaklarla bombaladığı Beştepe Millet Camisi’nde kıldı.

Namazın ardından halka hitap eden Erdoğan, “Sizlere Marmaris’ten bir çağrı yaptım, meydanlara yürüyelim dedim ve sizler o andan itibaren sokaklara indiniz. Size karşı uçakları havalandırdılar, helikopterleri uçurdular fakat siz, bütün bu teknolojik gücü durdurdunuz. Çünkü ‘İmandır o cevher ki ilahi ne büyüktür, imansız olan paslı yürek, sinede yüktür.’ Onlar paslı yüreklerle yürüdüler ama sizler, o imanlı yüreğinizle onların karşısında durdunuz ve onları geri püskürttünüz. Rabbim sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı. Vatandaşların, “Dik dur eğilme, bu millet seninle.” şeklindeki tezahüratları üzerine Erdoğan, şunları kaydetti: “Hiç endişeniz olmasın. Biz sadece rükuda eğiliriz, Allah’ın huzurunda. Kula kulluk yok. Kula kul olanlar Pensilvanya’da ve hâlâ utanmadan, sıkılmadan bu millete oradan hakaret edecek kadar seviyesiz bir tip. Bu saygısız, bu utanmaz, bu seviyesiz tiplere benim milletim, bu dik duruşuyla cevabını verdi. Bu dayanışmamız devam edecek, bu duruşumuz devam edecek. Diyorum ki safları sık tutun. Allah’ın izniyle milletimi parçalayamayacaklar. Zafer şüphesiz ki inananlarındır. Allah yar, yardımcımız olsun.” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sırasında vatandaşlar, “İdam isteriz”, “İşte ordu, işte komutan” şeklinde slogan attı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...