Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu'nu yanıltmışlar

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'nu yanıltmışlar

GÜNDEM Haberleri

Darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın yaveri Yarbay Levent Türkkan’ın MHP’yi arayıp kandırmaya çalışmıştı.

Aynı gece CHP’nin de aranıp yanıltılmaya çalışıldığı ortaya çıktı. O geceyi anlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uçak piste iner inmez cep telefonlarından olayın vahametini öğrendiklerini belirterek, “Darbe konusunda Sayın Genelkurmay Başkanı’nın darbenin başında olduğu bilgisi bize geldi Genelkurmay Özel Kaleminden. Biz hemen ‘Kimden gelirse gelsin darbeye karşıyız’ dedik. Bizi yanıltmaya ya da bizi yönlendirmeye çalışan bir çaba bizim nezdimizde hiçbir etki yapmadı” ifadelerini kullandı. Genelkurmay Başkanı ile bir görüşme gerçekleştirdiğini de belirten Kılıçdaroğlu, “Kendisi, Genelkurmaydan alınıp Akıncılar üssüne nasıl götürüldüğüne dair bilgiler paylaştı bizimle. Ama bu bilgileri izin almadan burada aktarmam doğru olmaz” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...