Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boydak: 'FETÖ için yaptıklarımız kahrediyor'

Düzenleyen:
Boydak: 'FETÖ için yaptıklarımız kahrediyor'

Ekonomi Haberleri

Boydak Holding'in eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, "Ülkemiz için bir yol ayrımı olan 17/25 Aralık sürecinden sonra tamamen yollarımızı ayırdığımız, 15 Temmuz gecesi de ne kadar hainleştiğini büyük acılarla gördüğümüz Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ), geçmişte iyi niyet ve sadece vatanseverlik duygusuyla aile bireyleri olarak yaptığımız yardım ve hayırları düşününce bugün her Türk vatandaşı gibi kahroluyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Boydak, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Binali Yıldırım'a, TBMM'ye, seçilmiş hükümete ve millete karşı yapılan hain ve alçak terör girişiminin acısının halen yaşandığını belirtti.
Boydak ailesi ve tüm çalışanları olarak meydanlardaki nöbet yerlerini aldıklarını ve bu nöbeti gelecek ikinci bir emre kadar kararlılıkla devam ettireceklerini belirten Boydak, şunları kaydetti: "Bu vesileyle geçmişteki iyi niyetlerimiz nedeniyle hâlâ ismimizin karıştırıldığı bu hain terör örgütünün ailemizle ve şirketlerimizle maddi manevi hiçbir ilişkisi olmadığını tüm milletimizle net olarak paylaşmak isteriz." 
FETÖ/PDY'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Hacı ve Memduh Boydak gözaltına alınmış, Hacı Boydak tahliye edilmişti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...