Babacan: 'FETÖ'cülere kanarak değil bize danışarak not verin'

Düzenleyen:
Babacan: 'FETÖ'cülere kanarak değil bize danışarak not verin'

Ekonomi Haberleri

AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, Türkiye'nin kredi notunu düşürmek için şu anda geçerli hiçbir sebep olmadığını, sadece beklenti kanalıyla değerlendirmeler yapıldığını belirtti.

Babacan, "Belirsizlik ortamında bir derecelendirme kuruluşu çok aceleci davrandı ve bir miktar kafa karışıklığına sebep oldu. Beklentiler kanalından ölçmenin en iyi yolu, yerinde tespittir. Bütün kredi derecelendirme kuruluşlarına çağrı yapıyorum, gelin yerinde görün. Uzaktan, telefonla ya da bazı örgütlerin ki, bu FETÖ'nün yurt dışında da oldukça etkili yapıları var. Bunlar; piyasalar, kredi derecelendirme kuruluşları ve yabancı basın üzerinde etkili olabiliyorlar. Yıllardır geliştirdikleri kişisel ilişkileri böyle dönemlerde milletin, devletin aleyhine kullanabiliyorlar. Türkiye'yi terör örgütlerinden değil, yetkililerden, Türk halkından dinlesinler, doğru intiba edinsinler, ondan sonra ne karar vereceklerse versinler."

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...