Gıdıyı yok eden egzersiz önerileri ve maske tarifi

Düzenleyen:
Gıdıyı yok eden egzersiz önerileri ve maske tarifi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Evde yapabileceğiniz birkaç egzersiz ve maske ile gıdınızdan kurtulmanız mümkün.

Özellikle de kadınların büyük problemlerinden biri olan gıdı sorunu genellikle göz ardı edilen bir durum. Kilolu olsun olmasın bazı kişilerin doğuştan yüz yapısından kaynaklı gıdısı oluyor. Ve kendisi zayıf olsa bile gıdı olduğundan dolayı olduğundan daha kilolu görünüyor. Tabii ki bu durum da oldukça can sıkıcı olabiliyor.

Egzersiz önerileri

Eğer sizinde boynunuzda bir boyun daha varmış gibi görünen ve sizi en az 5 kilo fazla gösteren gıdıdan kurtulmak istiyorsanız bu tavsiyeler işinize yarayabilir.

Öncelikle gıdınızdan kurtulmak için her gün sabah akşam sistematik olarak boyun hareketleri yapabilirsiniz. Boynunuzu ileri geri geri ileri ve yuvarlak daire hareketleri ile hareket ettirebilirsiniz. Ayrıca çenenizi yukarı aşağı hareket ettirerek çene ve gıdı kaslarınızı çalıştırarak oradaki yağlı bölgeden kurtulmaya çalışabilirsiniz.

Egzersizler dışında kendinizin evde rahatlıkla uygulayabileceği boyun maskesini de deneyebilirsiniz.

İşte gıdı sarkmalarına karşı doğal maske tarifi:

Malzemeler

Deniz tuzu

Yosun

Buğday çimi suyu

Damıtık su (ütü suyu)

Gliserin

Sodyum

Karbonat

Nasıl uygulanır

Bu malzemeleri eşit miktarlarda karıştırın ve çene altına sürün. 80 dakika bekletin ve yıkayın.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...