Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ROTASI ŞAŞTI

ROTASI ŞAŞTI

FUTBOL Haberleri

Üç kulvarda birden mücadele eden F.Bahçe her maça farklı kadroyla çıkarken, Aykut Kocaman'ın G.Birliği deplasmanındaki hatalı tercihleri sarı-lacivertlileri yarıştan düşürdü.



GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Aykut Kocaman'ın sezon başından beri başarılı sonuçlar getiren rotasyonları G.Birliği maçında mağlubiyete sebep oldu. Ligde ve Avrupa'da ufak, kupada köklü değişiklikler yaparak oyuncularından maksimum verim alma gayretinde olan Kocaman'ın son hamlesi beklenenin aksinde bir sonuç getirdi. Haftalardır sinyallerini veren yenilgi öyle bir zamanda geldi ki, sarı-lacivertliler lig şampiyonluğunu matematiksel hesaplara bıraktı. Oysa İnönü'deki Beşiktaş mağlubiyetinin ardından başlayan 10 maçlık yenilmezlik serisi boyunca tehlike sinyalleri hep çalıyordu. Skorlar oyunu gölgeleyince gerçek görmezden gelindi ve sonuç hüsran oldu.


ZİNCİRLEME HATALAR
Ligdeki 5 maçlık galibiyet serisinde 4-1'lik Bursa karşılaşması dahil olmak üzere F.Bahçe'nin kalesinde verdiği pozisyon sayısı inanılmaz derecede çok olmasına rağmen atılan 11, yenilen 4 gol istatistiği bu gerçeğin üstünü örttü. Kupadaki Eskişehir beraberliğinde de durum aynıydı. Avrupa'da yazılan tarihte Plzen ve Lazio maçları da bu periyoda denk geldi ki, deplasmandaki Plzen mücadelesi hariç oynanan futbol tamamen skora endeksliydi. Kalesinde onlarca pozisyon veren sarı-lacivertliler, istenen sonuçları alınca işler yolunda zannedildi. Teknik ekip, G.Birliği'ni çözemedi, Volkan hatalı gol yedi, oyuncu tercihleri ve değişiklikleri bekleneni vermeyince F.Bahçe lige havlu attı.


HATALAR SİLSİLESİ
1- nbsp;Teknik ekip dersini iyi çalışmamış olacak ki; stoperleriyle duran toplardan 8 gol bulan G.Birliği'ne karşı tedbir almadı. Aykut 5. golünü F.Bahçe'ye attı.


2- nbsp;Haftalardır kalitesine yakışmayan goller yiyen Volkan Demirel, Vleminckx'in kafa vuruşunda topa çıkmadı ve Lazio deplasmanında yediği golün fotokopisini ağlarında gördü.


3- nbsp;Ziegler geldiğinden beri kadroya girmekte zorlanan Hasan Ali, Başkent'e de götürülmedi. Maça alternatifsiz çıkan İsviçreli kötü oynayınca Caner geriye çekildi.


4- nbsp;Sakatlığı geçmesine rağmen Eskişehir'de kadroya alınmayan Sow, yedek soyundu. İkinci yarıda oyuna girdiğinde etkili olsa da artık çok geçti.


5- nbsp;Meireles ne savunmada ne hücumda bekleneni verebildi, 90 dakika sahada gezindi. Bu sezonun kayıplarından Mehmet Topuz ile Krasic kurtarıcı umuduyla nbsp;oyuna girdi.





"BAŞINIZI nbsp;DİK TUTUN"
Benfica hazırlıklarına başlayan F.Bahçe'de Aykut Kocaman oyuncularına hem moral verdi hem uyarılarda bulundu. "Başınızı dik tutun. Tarihi bir maça çıkacağız" diyen Kocaman, "Takım savunmasında yaptığımız hataların nbsp;
neye mal olacağını gördünüz. Ama bu geride kaldı. Tamamen Benfica'ya odaklanın, nbsp;finale yükselirsek tarih bizi unutmaz" nbsp;ifadesini kullandı. Kocaman, Volkan ve nbsp;Emre ile de görüşerek takımın nbsp;toparlanması için destek istedi.



Huzursuz bekleyiş
Ligde alınan mağlubiyetle şampiyonluk ihtimalinin zayıflaması F.Bahçe'de moralleri bozarken, yönetimde de diken üstünde bir bekleyiş başladı. Benfica maçında olumsuz nbsp;bir skor alınması halinde olay çıkmasından endişelenen yöneticiler, taraftar nbsp;gruplarıyla görüşerek uyarı nbsp;yapacak. nbsp;



BARIŞ nbsp;SAĞLANDI
G.Birliği mağlubiyetinin ardından tartışan Sow ile Meireles'in soyunma odasında birbirlerinden özür dileyerek barıştığı nbsp;
öğrenildi. İki lejyoner arasında kavga yaşanmadığı, sadece bir pozisyon nbsp;konusunda tartıştıkları belirtilirken, nbsp;konunun soyunma odasında nbsp;tatlıya bağlandığı nbsp;ifade edildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...