Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bedava savunmacı

Bedava savunmacı

FUTBOL Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de ilk maçını F.Bahçe'ye karşı oynayan G.Birliği'nin 19 yaşındaki savunmacısı Ahmet Yılmaz Çalık, izleyenleri kendisine hayran bıraktı.



ARKADAŞLARINA MODEL OLDU
Spor Toto Süper Lig'de ilk maçını F.Bahçe'ye karşı oynayan G.Birliği'nin 19 yaşındaki savunmacısı Ahmet Yılmaz Çalık, izleyenleri kendisine hayran bıraktı. 2013 yılının Ocak ayında A takıma katılan Ahmet'in Transfermarkt'taki değeri 50 milyon euro olarak görülüyor. En büyük artısı hava toplarındaki zamanlaması. Ayaklarına hakimiyeti klasik bir stopere göre son derece iyi ve geriden oyun kurma konusunda pek sıkıntı yaşamıyor. F.Bahçe maçında bu özelliğini pek göstermese de A2 maçlarında takımı yönlendiren bir rol üstleniyor. Ahmet, F.Bahçe maçındaki performansıyla G.Birliği'nin küçük bir yüzünü ortaya koyarken, altyapıdan A takıma göz kırpan arkadaşlarına da model oldu.

ÇAPA: HERKESİN YOLU AÇIK
Genç Ahmet'in ilk kez formaya giymesine ilişkin değerlendirme yapan G.Birliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Geçmişte Ramazan'ı, Soner Aydoğdu'yu ve Artun'u, bugün de Ahmet'i Türk futboluna kazandırdık. Alt yapıdan 3-4 oyuncuyu takıma koymak G.Birliği olarak bizim yükümlülüğümüz. Günü kurtarmak için alternatiflerimiz olabilir ancak biz Türk futbolunun içinde olduğumuz sürece, bu tür oyunculara şans vermeye devam edeceğiz" dedi. Kadronun açıklandığında herkesin "Kim bu çocuk?" diye sorduğunu ifade eden Çapa, "Rakip takımların alt yapı oyuncularını bilemeyebilirsiniz ama kendi takımınızdaki oyunculara bu kadar kör olmak öyle kolay açıklanabilecek nbsp;
bir durum değildir" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...