Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan: Ölseydik, batılı dostlarımız zil takıp oynayacaktı

Düzenleyen:
Erdoğan: Ölseydik, batılı dostlarımız zil takıp oynayacaktı

GÜNDEM Haberleri

Erdoğan, "Batılı dostlar bombaları nedense görmüyor. Herhalde bu ülkenin en üst yöneticileri vesaireleri öldükten sonra görecekler, ondan sonra da zil takıp oynayacaklar." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, France 24 kanalına verdiği mülakatta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi ve sonrasından yaşanan gelişmelerle ilgili soruları cevapladı.

FRANSIZ MUHABİRE TOKAT GİBİ YANIT

Yaşananlardan sonra kendisini tehlikede hissedip hissetmediği sorulması üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan şu değerlendirmelerde bulundu:

"Tabii bu tür tedbirleri almak zorundayız da, ben Paris'e gittiğim zaman oradaki tedbirleri gördüğümde bizim tedbirler onların yanında çok az. Elysee Sarayı'nın çevresinde farklı, çok çok farklı bir şekilde alınmış tedbirleri gördüm. Sokaklardaki tedbirleri gördüm. Almanya'da, Amerika'da, her yerde bu tedbirleri görmek mümkün. Şu anda bir darbe girişiminin zeminindeyiz. Her taraf güllük gülistanlık değil, dolayısıyla biz tedbirimizi alacağız, adımlarımızı ona göre atacağız. Normalleşme sürecine girdiğimiz andan itibaren de bunlar azalmaya başlar. Dünya neyi yapıyorsa, bütün gelişmiş ülkeler neyi yapıyorsa biz de onu şu anda yapıyoruz, yapacağız. "

"ÖLSEYDİK ZİL TAKIP OYNAYACAKLARDI"

Batılı ülkelerin tavrını eleştiren Erdoğan şöyle devam etti;

"Düşünün işte bir Parlamento vuruluyor, Cumhurbaşkanlığı Binası vuruluyor, Başbakanlık Binası vuruluyor, bütün bunlar karşısında, şuraya uçak iki noktaya bombayla saldırılıyor. Şimdi bunlar yapılırken burada tedbir almayacak mısınız? Almamız lazım. Ama Batılı dostlar bu bombaların nedense hiçbirini görmüyor. Herhalde yani bu ülkenin en üst yöneticileri vesaireleri öldükten sonra görecekler, bunun beklentisi içindeler, ondan sonra da zil takıp oynayacaklar. Kusura bakmasınlar, her türlü tedbiri alırız ve almaya da devam edeceğiz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...