Türk halkına hayran kaldı

Düzenleyen:
Türk halkına hayran kaldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, 15 Temmuz'da darbe girişimine karşı direnen Türkiye halkları için "Sokağa çıkan herkes kahraman" dedi.

Robin van Persie ile Fenerbahçe'nin 'devam' kararı alması konusunda detaylar ortaya çıkmaya başladı. Persie ile Fenerbahçe yönetimi önceki gün bir görüşme yaptı. Bu toplantıda Hollandalı oyuncu yaşanan olaylardan kendisinin ve ailesinin tedirgin olduğunu ancak Türk insanının darbeye karşı koyma şeklini dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğini anlattı.

"SOKAĞA ÇIKAN HERKES KAHRAMAN"

Hollandalı golcünün, "TV'de izlediğim halk olduğu sürece Türkiye'deki demokrasi çok güçlü olur. Sokağa çıkan herkes kahraman" dediği ve bu sözlerin Fenerbahçeli bazı yöneticileri duygulandırdığı ifade edildi.

"KUPA KALDIRMAK İÇİN BURADAYIM"

Kötü olaylardan korkup kaçacak birisi olmadığını dile getiren Persie, ama futbol oynamak istediğini, Türkiye'ye kupalar kazanıp şampiyonluklar yaşamaya geldiğini belirtti.

"PEREIRA İLE BAKIŞ AÇILARIMIZ FARKLI"

Sarı-lacivertli yıldız, teknik direktör Pereira ile futbola bakış açılarının çok farklı olduğunu da söylerken, idareciler ise Pereira'nın önümüzdeki sezon daha hücumcu ve çift forvetli bir sistem uygulayacağını kendisinin de bu sayede istediği ortamı yakalayabileceğini Persie'ye anlattı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...