HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tarık Eskişehir’e geri dönüyor

Düzenleyen: /
Tarık Eskişehir’e geri dönüyor
Tarık Çamdal, Haber

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Jan Olde Riekerink tarafından Danimarka kampı kadrosuna alınmayacağı açıklanan Tarık Çamdal için Eskişehirspor'un devreye girdiği ileri sürüldü.

Eskişehirspor, yeni Başkanı Halil Ünal ile eski oyuncularını tekrar almaya çalışıyor. PTT 1. Lig’de bir senelik bir misafirlik dönemi geçireceklerini dile getiren Başkan Ünal ise transfer çalışmalarını da bu doğrultuda yapıyor. Eski oyuncularından Erkan Zengin ile ilgilenen Eskişehirpor’un, Tarık Çamdal için de devrede olduğu iddia edildi. Ünal Aysal döneminde 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ile İstanbul’un yolunu tutan Tarık Çamdal için Teknik Direktör Riekerink’in kararı da bu iddiaları güçlendirdi.

Tarık Çamdal’ın performansını beğenmeyen Hollandalı çalıştırıcı, "Galatasaray’da yeri yok" diyerek, 24 Temmuz’da başlayacak olan Danimarka kampına da oyuncuyu almayacak. Süper Lig ayarında bir kadro oluşturmaya çalışan Eskişehirspor’un ise eski oyuncusunu kısa sürede kadroya katabileceği öne sürüldü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...