Kasımpaşa'dan Ertuğrul Sağlam yalanlaması

/ Kaynak: İHA
Kasımpaşa'dan Ertuğrul Sağlam yalanlaması

FUTBOL Haberleri  / İHA

Kasımpaşa Yönetim Kurulu, önümüzdeki sezon için teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile anlaşıldığı yönündeki haberleri yalanladı.

Kasımpaşa Yönetim Kurulu, önümüzdeki sezon için teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile anlaşıldığı yönündeki haberleri yalanladı. nbsp;
Kasımpaşa Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklamada, bugün bir gazetede yer alan Ertuğrul Sağlam ile anlaşma sağlandığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Açıklamada, "Bu haberin hiçbir şekilde doğruluk payı bulunmamaktadır. Kendi içerisinde farklı kulüp isimleri vererek çelişkiler oluşturan bu tür asılsız bir haberin asıl amacının Teknik Direktörümüz Shota Arveladze yönetiminde kulüp tarihinin en başarılı sezonunu geçirmekte olduğumuz şu günlerde Kasımpaşa Spor Kulübünde huzursuzluk çıkarmaktan başka bir amacı olmadığı aşikardır ve bu haber benzer art niyet taşıyan kişilerin daha önce yapmış olduğu etik dışı haberlerden farksızdır. Kasımpaşa Spor Kulübü olarak bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini ve Avrupa Kupaları'na katılma yolunda emin adımlarla çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü değerli kamuoyunun bilgilerine sunarız" ifadeleri kullanıldı.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...