Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cimbom ABD'ye futbol okulu açıyor

/ Kaynak: İHA
Cimbom ABD'ye futbol okulu açıyor

FUTBOL Haberleri  / İHA

Galatasaray Futbol Okulları Genel Koordinatörü Selim Durmaz, yoğun uğraşları sonrası Galatasaray Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'de futbol okulu açacak.

Galatasaray Futbol Okulları Genel Koordinatörü Selim Durmaz, yoğun uğraşları sonrası Galatasaray Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'de futbol okulu açacak. nbsp;
Galatasaray Soccer Academy ismiyle hizmet verecek futbol okulu ilk antrenmanını 27 Nisan 2013 Cumartesi günü yapacak.
Galatasaray Soccer Academy'nin resmi açılışı ise 19.05.2013 tarihinde yapılacak. Galatasaray Futbol Okulu'nun genel koordinatörlüğünü Süleyman Yılmaz üstlenirken, Gençlerbirliği'nde görev yapan Şenol Küçükyılmaz ve Arif Cihan ise antrenör olarak görev yapacak.
Soccer Academy, minik ABD'lileri futbol okuluna çekmek için televizyon, gazete ve afişlerle reklam yapacak. Galatasaray Futbol Okulu'nun genel koordinatörlüğünü Süleyman Yılmaz, Galatasaray'ın ABD'de bilinen bir marka olduğunu belirterek, "Futbol okuluna büyük bir ilginin olmasını bekliyoruz. Belki ileriki yıllarda bu okullardan Galatasaray'a yıldızlar göndereceğiz. Çünkü ABD'de futbola olan ilgi her geçen gün artıyor. Biz burada miniklere hem futbol hem de Galatasaray sevgisi aşılayacağız" dedi. nbsp;

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...