Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaybolan genç ormanlık alanda ölü bulundu

Düzenleyen:
Kaybolan genç ormanlık alanda ölü bulundu

GÜNDEM Haberleri

Muğla-Marmaris’te askeri darbe girişimi akşamı kaybolan 23 yaşındaki Ramazan Eren, evinin karşısındaki ormanlık alanda ölü olarak bulundu. Çürümüş cesedin yapılan ilk incelemesinde darp izine rastlanılmadı. Eren'in cesedi incelenmek üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi

Olay, ilçenin Sarıana mahallesi  Aksaz yolu üzerindeki ormanlık alanda meydana geldi.Geçen sene askerliğini yaptıktan sonra memleketi Marmaris İlçesi’ne dönen 23 yaşında ki Ramazan Eren, bir süre çeşitli restoranlarda garsonluk yaptıktan sonra gemici olmak için belge aldı.  Ramazan Eren, 15 Temmuz 2016 Cuma askeri darbe kalkışması akşamı iş bulmaya gidiyorum diyerek evinden ayrıldı. Eren’in eve dönmediğini anlayan ailesi polise başvurdu.
Aradan geçen bir hafta sonunda genç adamın izine rastlanmadı. Mahalle sakinleri Akşam saatlerinde ormanlık alandan kötü kokular geldiğini fark ederek polisi aradı.  Cesedin bölgede aranan darbeci askerlerden birine ait olabileceğini düşüncesiyle olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Uzun namlulu silahlarla ormanlık alana giren polisler karayoluna 110 metre içerde  çürümüş bir erkek cesedi ile karşılaştı. Araştırma esnasında kalabalığı gören Cengiz Eren motosiklet ile  olay yerine geldi.  Eren, kayıp kardeşinin olabileceğini düşünerek Ormana girdi. Ceset ile karşılaşan ağabey, kardeşini elbiselerinden ve yapısından tanıyarak gözyaşlarına boğuldu.
  
 İki saat süren inceleme sonunda cesedin geçen hafta Cuma akşamı kaybolan Ramazan Eren’e ait olduğunu tespit edildi. Darp ve yara izine rastlanılmayan çürümüş ceset çevrede ki vatandaşların yardımıyla özel cenaze aracına konularak incelenmek üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi
  Polis, Nöbetçi Savcı talimatıyla şüpheli ölümle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...